HealthFlex
×
  • Home
  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
    • Recepten
  • Over mij
    • Visie
  • Voor wie
    • Klachten
  • Tarieven
    • Consulten
  • Contact

Herfstsoep

Herfstsoep
Recepten

½ Koolraap, gewassen

1 Ui

½ Prei, schoongeveegd

½ Venkelknol

½ Bosje (platte) peterselie.

2 eetl. Olijfolie en 1 eetl. Kokosolie

Stukje gember van 2 of 3 cm, geschild en gehakt of geraspt

2 theel. Komijnzaadjes

2 theel. Kerriepoeder

1 L (Groente)bouillon, van schillen of blokje.

 

Schil de groente voor zover nodig (ui en koolraap), gebruik de schillen en restjes eventueel voor de groentebouillon. Snij de groente in blokjes en/of ringen (prei).

Bak alle groente en de gember, het kerriepoeder en de komijnzaadjes ca. 5 minuten in de olie.

Voeg 1 L (zelfgemaakte) groentebouillon of water met bouillonblokje toe en laat alles nog 10 minuten koken tot de koolraap zacht en gaar is.

 

Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met (zee)zout.

Voeg vlak voor het opdienen de fijngesneden peterselie toe.

 

Per bord/kop toevoegen

Voor extra voeding en/of (luxe) smaakmaker:

  • (Soja)Room of crème fraiche
  • Amandelpasta of andere notenpasta
  • Geraspte kaas, losgeroerde zachte geitenkaas, stukje blauwe kaas
  • Blokjes uitgebakken spekblokjes
  • Garnalen, gerookte zalm

Add Comment Cancel

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Informatie

  • Home
  • Over mij
  • Visie
  • Natuurvoeding
  • Voor wie
  • Klachten
  • Bioresonantie
  • Tarieven
  • Consulten
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille
  • Gierstsotto
  • Thee-anders
  • Venkelschelpen
  • Bloemkool-selderijsoep
  • Witlofschuitjes
  • Bietenquenelles
  • Boerenkoolpesto

06-19292356

info@watdenatuurschaft.nl

Fazantenkamp 659, 3607 DM Maarssen

Wat de natuur schaft

  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
  • Klachten
  • Consulten
  • Tarieven

Informatie

  • Voorwaarden
  • Links
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille

    Multiculti ratatouille met speltpasta. 1 Flinke winterpeen ¼ Knolselderij 1...

  • Gierstsotto

    ”Gierstsotto”, eenpansgerecht. (2 pers.) ½ Kopje gierst (ongeveer 50gr) 1...

  • Thee-anders

    “Thee” van (wilde) bloemen of bladeren is gemakkelijk te maken...

  • Venkelschelpen

    Venkelknol(len) Gekookte aardappel(en Gekookte wortel(en) Augurkjes, zz. Bieslook en/of peterselie...

Copyright ©2022 Wat de natuur schaft | Alle rechten voorbehouden
Website laten maken | Webdesign-direct.nl