HealthFlex
×
  • Home
  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
    • Recepten
  • Over mij
    • Visie
  • Voor wie
    • Klachten
  • Tarieven
    • Consulten
  • Contact

Wortelsmoothie

Wortelsmoothie
Recepten

1 zoete appel, liefst met rode schil

1 rijpe banaan

1 wortel

150 ml yoghurt

 

Naar smaak extra toevoegen:

1 theelepel kaneel

en/of gemalen koriander

stukje gember

sap van een halve citroen

 

Snij de appel in parten en haal het klokhuis eruit.

Rasp de appelpartjes.

Was de wortel en snij eventuele slechte stukjes weg.

Rasp de wortel fijn.

Snij de banaan in plakjes.

Meng in een diepe kom of mengbeker alle ingrediënten en pureer alles met een staafmixer of blender tot een gladde massa.

Voeg eventueel wat meer yoghurt toe als het te dik is.

 

De hoeveelheid is voldoende voor 2-3 porties.

 

Naar wens kan extra smaak toegevoegd worden maar zonder dat is het ook al lekker.

Bij gebruik van gember die raspen en het vocht eruit knijpen boven de smoothie.

De uitgeknepen gember kan nog gebruikt worden voor thee of in een ander gerecht.

Schenk de smoothie in een glas en garneer eventueel met basilicum of een schijfje citroen.

Steek er een dik rietje in of drink het zo.

Add Comment Cancel

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Informatie

  • Home
  • Over mij
  • Visie
  • Natuurvoeding
  • Voor wie
  • Klachten
  • Bioresonantie
  • Tarieven
  • Consulten
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille
  • Gierstsotto
  • Thee-anders
  • Venkelschelpen
  • Bloemkool-selderijsoep
  • Witlofschuitjes
  • Bietenquenelles
  • Boerenkoolpesto

06-19292356

info@watdenatuurschaft.nl

Fazantenkamp 659, 3607 DM Maarssen

Wat de natuur schaft

  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
  • Klachten
  • Consulten
  • Tarieven

Informatie

  • Voorwaarden
  • Links
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille

    Multiculti ratatouille met speltpasta. 1 Flinke winterpeen ¼ Knolselderij 1...

  • Gierstsotto

    ”Gierstsotto”, eenpansgerecht. (2 pers.) ½ Kopje gierst (ongeveer 50gr) 1...

  • Thee-anders

    “Thee” van (wilde) bloemen of bladeren is gemakkelijk te maken...

  • Venkelschelpen

    Venkelknol(len) Gekookte aardappel(en Gekookte wortel(en) Augurkjes, zz. Bieslook en/of peterselie...

Copyright ©2022 Wat de natuur schaft | Alle rechten voorbehouden
Website laten maken | Webdesign-direct.nl