HealthFlex
×
  • Home
  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
    • Recepten
  • Over mij
    • Visie
  • Voor wie
    • Klachten
  • Tarieven
    • Consulten
  • Contact

Venkelschelpen

Venkelschelpen
Receptenamuse
Venkelschelpen: Amuse, borrelhapje of voorgerecht

Venkelknol(len)

Gekookte aardappel(en

Gekookte wortel(en)

Augurkjes, zz.

Bieslook en/of peterselie

Scheutje (walnoot)olie

Mosterd, mayonaise, tomatenketchup, worcestershire- of soja saus, peper, ….

Bieslookbloemen als garnering

Maak de venkel schoon en haal de bladen los. Snij er aan de bolle kant een klein stukje af zodat ze als schelpen kunnen blijven staan.

Snij alle overige ingrediënten in zo klein mogelijke stukjes en meng door elkaar met mayonaise, olie en andere smaakmakers.

Vul de venkel met het mengsel en garneer met venkelgroen en bieslookbloemen.

Informatie

  • Home
  • Over mij
  • Visie
  • Natuurvoeding
  • Voor wie
  • Klachten
  • Bioresonantie
  • Tarieven
  • Consulten
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille
  • Gierstsotto
  • Thee-anders
  • Venkelschelpen
  • Bloemkool-selderijsoep
  • Witlofschuitjes
  • Bietenquenelles
  • Boerenkoolpesto

06-19292356

info@watdenatuurschaft.nl

Fazantenkamp 659, 3607 DM Maarssen

Wat de natuur schaft

  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
  • Klachten
  • Consulten
  • Tarieven

Informatie

  • Voorwaarden
  • Links
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille

    Multiculti ratatouille met speltpasta. 1 Flinke winterpeen ¼ Knolselderij 1...

  • Gierstsotto

    ”Gierstsotto”, eenpansgerecht. (2 pers.) ½ Kopje gierst (ongeveer 50gr) 1...

  • Thee-anders

    “Thee” van (wilde) bloemen of bladeren is gemakkelijk te maken...

  • Venkelschelpen

    Venkelknol(len) Gekookte aardappel(en Gekookte wortel(en) Augurkjes, zz. Bieslook en/of peterselie...

Copyright ©2022 Wat de natuur schaft | Alle rechten voorbehouden
Website laten maken | Webdesign-direct.nl