HealthFlex
×
  • Home
  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
    • Recepten
  • Over mij
    • Visie
  • Voor wie
    • Klachten
  • Tarieven
    • Consulten
  • Contact

Multiculti ratatouille

Multiculti ratatouille
Receptenveganistisch

Multiculti ratatouille met speltpasta.

  • 1 Flinke winterpeen
  • ¼ Knolselderij
  • 1 Kleine of ½ grote aubergine
  • 1 Ui
  • 1 Rode (punt)paprika
  • 200 gr champignons
  • 2 Theel. kerriepoeder
  • 2 Eetl. (olijf)olie
  • 1 Eetl. kokosolie
  • Blikje kokosmelk
  • Peper, zout naar smaak

1 Kop pasta, ik gebruikte volkoren speltschelpjes.

Veganistische maaltijd voor 2-3 personen

Snij of schaaf de geschilde peen en selderij in luciferreepjes, snipper de ui en snij de aubergine in stukken. Haal de pitjes en zaadlijsten uit de paprika en snij in grovere stukjes. Maak ook de champignons schoon en snij ze in 4-en of nog kleiner als nodig.

Bereiding: Kook de pasta gaar volgens de voorschriften op de verpakking, giet af en bewaar wat kookvocht om eventueel later nog toe te voegen.

Verhit de olie en begin met de wortel, selderij, ui en aubergine en het kerriepoeder. Doe na een minuut of 5 de paprikastukjes erbij en na nog eens 5 minuten de champignons. Voeg zo nodig een scheutje water toe zodat er niets aanbrandt.

Smoor op zacht vuur tot de aubergine zacht is en doe dan zoveel kokosmelk erbij als u nodig vindt. Breng lekker pittig op smaak met (kruiden)zout en peper.

Schep de pasta door de ratatouille, verwarm alles goed en dien op.

Informatie

  • Home
  • Over mij
  • Visie
  • Natuurvoeding
  • Voor wie
  • Klachten
  • Bioresonantie
  • Tarieven
  • Consulten
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille
  • Gierstsotto
  • Thee-anders
  • Venkelschelpen
  • Bloemkool-selderijsoep
  • Witlofschuitjes
  • Bietenquenelles
  • Boerenkoolpesto

06-19292356

info@watdenatuurschaft.nl

Fazantenkamp 659, 3607 DM Maarssen

Wat de natuur schaft

  • Bioresonantie
  • Natuurvoeding
  • Klachten
  • Consulten
  • Tarieven

Informatie

  • Voorwaarden
  • Links
  • Contact

Recepten

  • Multiculti ratatouille

    Multiculti ratatouille met speltpasta. 1 Flinke winterpeen ¼ Knolselderij 1...

  • Gierstsotto

    ”Gierstsotto”, eenpansgerecht. (2 pers.) ½ Kopje gierst (ongeveer 50gr) 1...

  • Thee-anders

    “Thee” van (wilde) bloemen of bladeren is gemakkelijk te maken...

  • Venkelschelpen

    Venkelknol(len) Gekookte aardappel(en Gekookte wortel(en) Augurkjes, zz. Bieslook en/of peterselie...

Copyright ©2022 Wat de natuur schaft | Alle rechten voorbehouden
Website laten maken | Webdesign-direct.nl